Over ons2023-04-04T16:33:45+02:00

Welkom bij Buildpack

Onze kennis, jouw handen!

Onze kennis, jouw handen!

Onze kennis, jouw handen!

Wat is Buildpack

Een mooie gevel geeft jouw woning een bepaalde uitstraling. Je kan hierin je smaak volgen en de woning helemaal naar jouw stijl maken. Er zijn heel wat verschillende soorten gevelbekleding waaruit je kan kiezen zoals steenstrips, PVC, hout, HPL-platen, … kortom, het aanbod is enorm. 

Nieuwe ramen en deuren zijn een uiterst belangrijk aspect van de buitenschil van je woning. Ook hier zijn er verschillende opties en mogelijkheden. De ramen en deuren zijn de dag van vandaag zeer stijlvol en daarnaast hebben ze een isolerende eigenschap die je niet meer kan wegdenken.

Ben je iemand waar het buitenleven centraal bij staat en kan een terrasoverkapping je wel bekoren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor elke tuin heeft Buildpack een terrasoverkapping.

Het leven wordt alsmaar duurder, de prijzen blijven stijgen en jammer genoeg ziet het er niet zo rooskleurig uit naar de toekomst toe. Maar… wil je toch graag jouw gevel aanpakken, nieuwe ramen en deuren plaatsen of een terrasoverkapping in je tuin plaatsen en wil je niet teveel budget spenderen? Je kan het ook gewoon zelf doen? Buildpack is de perfecte partner om dit tot een goed einde te brengen. 

Door de uitgebreide kennis en ervaring die we reeds hebben opgedaan met ons moederbedrijf Geveldesign kunnen wij mooie zelfbouw pakketten aanbieden om de gevel van jouw woning zelf aan te pakken. Wij begeleiden jou door gans het project met duidelijke brochures, opleidingen en video’s waarop je steeds kan terugvallen. Je hoeft hiervoor geen enkele ervaring te hebben, door onze ondersteuning kan je dit project tot een goed einde brengen. Het grote voordeel is dat je de pakketten aan groothandelsprijzen kan aankopen.  

Onze reviews

Het zou top zijn moest je even de tijd nemen om ons een review te geven.

Onze gevel konden we onmogelijk zelf gedaan hebben. Met buildpack hebben wij dit wel gedaan. Kosten bespaard maar wel een nieuwe gevel

Kelly en Mats

Tof concept voor doe-het-zelvers die geen tijd hebben om de hoeveelheid materiaal uit te dokteren.

Jeff

Leuk dat dit bestaat, wij hadden hier nog niet van gehoord.

Jelle

Laatste artikels

  • Veelgestelde vragen

Welkom bij Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

Inhoud Buildpack

Opleidingen
Opleidingen
Levering aan huis
Levering aan huis
Video's
Video's
Klaargemaakte pakketten
Klaargemaakte pakketten
Materiaal
Materiaal
Aannemer prijzen
Aannemer prijzen
Optie gereedschap
Optie gereedschap
Buildpack bijstand
Buildpack bijstand

Titel

Ga naar de bovenkant