Buildpack

Klaargemaakte pakketten

Je hoeft zelf niet gaan te berekenen en alles apart gaan aankopen, door met Buildpack te werken ben je in no time gestart aan de gevelwerken van jouw woning met de juiste materialen.

Klaargemaakte pakketten

Er komt heel wat bij kijken als je werken aan de woning wil uitvoeren. Het leven is enorm duur, alle prijzen zijn enorm gestegen en het lijkt nog niet echt te verbeteren. Je kan de werken laten uitvoeren door een erkende uitvoerder maar hier hangt een prijskaartje aan vast. Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken met onze Buildpack pakketten dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je de beslissing genomen in de werken die je wil uitvoeren en welke soort dan kan je bijna aan de slag gaan. Wij berekenen aan de hand van jouw afmetingen de hoeveelheid materiaal dat je nodig hebt om te starten. Naast het materiaal en de bijhorende producten, is er ook het gereedschap dat je ook kan gebruiken. Dit wordt ook door ons voorzien. Er zijn ook extra opties die je kan bijhuren.

De klaargemaakte pakketten kunnen opgehaald worden in een van onze showrooms, er wordt op voorhand duidelijk gecommuniceerd wat de afmetingen van het pakket zijn om niet voor verrassingen te komen staan. Uiteraard kan het pakket ook bij jou thuis geleverd worden mits een transportkost.

  • Veelgestelde vragen

Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

01

Offerte

Vraag snel en gemakkelijk vrijblijvend een offerte aan

02

Bespreking

Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en besproken

03

Start

Ga je akkoord? Je kan zeer snel starten met de werken aan jouw gevel

2k+

Soort gevelbekleding

2k+

Opleiding en video’s

2k+

Leveren pakketten

2k+

Start