Een mooie gevel geeft jouw woning een bepaalde uitstraling. Je kan hierin je smaak volgen en de woning helemaal naar jouw stijl maken. Er zijn heel wat verschillende soorten gevelbekleding waaruit je kan kiezen zoals bepleistering, steenstrips, PVC, hout, HPL-platen,… . Kortom, het aanbod is enorm.

Nieuwe ramen en deuren zijn een uiterst belangrijk aspect van de buitenschil van je woning. Ook hier zijn verschillende opties en mogelijkheden. De ramen en deuren zijn de dag van vandaag zeer stijlvol en daarnaast hebben ze een isolerende eigenschap die je niet meer kan wegdenken.

Het leven wordt alsmaar duurder, de prijzen blijven stijgen en jammer genoeg ziet het er niet zo rooskleurig uit naar de toekomst toe. Maar… wil je toch graag jouw gevel vernieuwen of een nieuwe gevel voorzien aan jouw nieuwbouwwoning en wil je niet teveel budget spenderen? Je kan het ook gewoon zelf doen? Buildpack is de perfecte partner om dit tot een goed einde te brengen.

Door de uitgebreide kennis en ervaring die we reeds hebben opgedaan met ons moederbedrijf Geveldesign kunnen wij mooie zelfbouw pakketten aanbieden om de gevel van jouw woning zelf aan te pakken. Wij begeleiden jou door gans het project met duidelijke brochures, opleidingen en video’s waarop je steeds kan terugvallen. Je hoeft hiervoor geen enkele ervaring te hebben, door onze ondersteuning kan je dit project tot een goed einde brengen. Het grote voordeel is dat je de pakketten aan groothandelsprijzen kan aankopen.