Buildpack

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen bestaan uit metalen panelen met daartussen een isolatielaag wat ook onmiddellijk het paneel zo interessant maak en resulteert in meerdere voordelen. Daarnaast kan het plaatsen van de gevel zeer snel gaan en kan de gevel op een korte periode afgewerkt worden.

Sandwichpanelen

Er zijn ondertussen al heel verschillende soorten gevelbekleding die op hun beurt ook nog eens in verschillende structuren en kleuren verkrijgbaar zijn. Sandwichpanelen kunnen naast dakbedekking ook gebruikt worden als gevelbekleding en dienen voor bv. nieuwbouwprojecten, renovatiewerken, een magazijn, een zorgwoning,… Kortom, alle soorten gebouwen.

Sandwichpanelen bestaan uit metalen panelen met daartussen een isolatielaag wat ook onmiddellijk het paneel zo interessant maak en resulteert in meerdere voordelen. Daarnaast kan het plaatsen van de gevel zeer snel gaan en kan de gevel op een korte periode afgewerkt worden. 

Beide kanten van het paneel zijn staalplaten die een laag bevatten die behandeld is tegen roest als er schade aan de panelen is. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, de isolatiedikte en waarde kan verschillen, maar ook de kleuren en het soort reliëf. Naast een effen effen plaat zijn er ook de platen met ribbels, en de ‘latten’ look. 

Voordelen

  • Isolerend:

Er is tussen de platen een isolatielaag voorzien, dit bestaat uit PIR of PUR. De woning is hierdoor goed geïsoleerd waardoor het energiefactuur daalt en binnen in huis creëer je aangename temperaturen. 

  • Onderhoudsvriendelijk 

De sandwichpanelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, bepaalde platen hebben geen onderhoud nodig. Zoals alle andere soorten gevelbekleding is het net hetzelfde bij sandwichpanelen dat de panelen bevuild kunnen worden door autoverkeer en/of luchtverontreiniging. In dit geval kan het gemakkelijk gereinigd worden met water bv. Met een hogedrukreiniger. 

  • Brede waaier aan uitvoeringen 

Vroeger werden deze panelen enkel gebruikt voor industriële doeleinden zoals een magazijn of een loods. De dag van vandaag worden de panelen voor alle soorten gebouwen gebruikt, zowel nieuwbouw als renovatie. Daarnaast geeft het sandwichpaneel heel wat creatieve mogelijkheden wat resulteert in een zeer originele uitvoering. 

  • Snelle plaatsing: 

De meeste gevelbekleding soorten bestaan uit verschillende procedures en onderdelen. Enerzijds wordt de isolatie geplaatst, vervolgens de soort bekleding die je verkozen hebt. Sandwichpanelen zijn gemaakt uit een onderdeel en daarom zeer snel te plaatsen. 

  • Snelle en gemakkelijke plaatsing 

De sandwichpanelen worden in een geheel geproduceerd doordat de isolatie tussen de twee staalplaten geperst zit, hierdoor kunnen de platen zeer snel geplaatst worden. Je bespaart enorm veel tijd door te werken met dit materiaal omdat er maar een handeling nodig is bij het plaatsen. 

  • Stevig materiaal

Het materiaal is zeer licht in gewicht maar is enorm stevig. Het is dus niet zwaar om te tillen maar verliest zijn sterkte niet. 

Pakketten Buildpack

Onze nauwkeurig samengestelde pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om je gevel aan te pakken. Alle gekozen materialen zullen zorgvuldig berekend worden, zodat jij niets mist om een mooie gevel te realiseren.

De pakketten worden zodanig ingepakt zodat een levering of afhaling snel en vlot kan plaatsvinden.

Er wordt een dag en tijdstip uitgekozen waarop de materialen kunnen afgehaald worden.

  • Veelgestelde vragen

Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

2k+

S gevelbekleding

2k+

Plannen

2k+

Opleiding

2k+

Uitvoeren

01

Offerte

Vraag snel en gemakkelijk vrijblijvend een offerte aan

02

Bespreking

Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en besproken

03

Start

Ga je akkoord? Je kan zeer snel starten met de werken aan jouw gevel