Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

  • Welke soorten gevelbekleding zijn er?
  • Steenstrips

  • Hout

  • Vezelcement

Onze kennis, jouw handen!

Pak nu jouw gevel aan met de hulp van Buildpack. Met onze kennis en jouw handen maken we er iets prachtig van.

OPLEIDINGEN

Een gevel bekleden met hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en past perfect bij een mooie omgeving of landschap. Dankzij onze nieuwste technieken om houten gevelbekleding te plaatsen in Vlaanderen, blijven de façades heel lang mooi. Hieronder lees je meer over de praktische manier waarop we elke gevel kunnen bekleden met hout!

VIDEO’S

Weet je na de opleiding even niet meer hoe een bepaalde handeling gebeurde, of ben je een stukje vergeten dat toch wel belangrijk is. Onze video’s kan je altijd en op eender welk moment bekijken en herbekijken, zo vaak als je wil uiteraard. Je kan hier dus alles nog een keer opnemen en terug aan de slag gaan.

MATERIAAL

Al het materiaal en de bevestigingen hiervan zijn inbegrepen in het Buildpack. Door de opmeting en berekening die jij uitvoert, bezorgen wij de juiste hoeveelheid materiaal aan huis.

OPTIE GEREEDSCHAP

Je hebt uiteraard wel wat elektrische toestellen nodig om de gevelwerken uit te voeren. Daarnaast is het gebruik van een stelling ook onmisbaar. Al deze producten kan je ook huren bij ons.

LEVERING AAN HUIS

Alle producten die nodig zijn om de gevel af te werken worden aan huis geleverd. Daarnaast is er ook de optie om de stelling en het gereedschap te huren. Er wordt duidelijk een moment afgesproken om al deze producten te leveren.

KLAARGEMAAKTE PAKKETTEN

Je hoeft zelf niet gaan te berekenen en alles apart gaan aankopen, door met Buildpack te werken ben je in no time gestart aan de gevelwerken van jouw woning met de juiste materialen.

AANNEMER PRIJZEN

Eens het duidelijk is welke soort gevelbekleding er gekozen is, en of er al dan niet isolatie aan te pas komt, wordt de oppervlakte een beslissende factor. Eens deze punten duidelijk zijn kan er een correcte prijs gegeven worden.

BIJSTAND

Je hebt jouw eigen vaste partner die aangesteld wordt voor de werken aan de woning (contacteren via mail, telefoon)  Het grote voordeel is dat je steeds dezelfde persoon kan spreken die ook op de hoogte is van de situatie.

Frequently asked questions

Frequently asked questions

Vel massa eget metus erat pulvinar.

Onze kennis, jouw handen!

Stel ons een vraag

Vul het contactformulier in en een medewerker van Buildpack zal jou zo snel mogelijk contacteren.

Team members

Opleidingen
Opleidingen
Levering aan huis
Levering aan huis
Video's
Video's
Klaargemaakte pakketten
Klaargemaakte pakketten
Materiaal
Materiaal
Aannemer prijzen
Aannemer prijzen
Optie gereedschap
Optie gereedschap
Buildpack bijstand
Buildpack bijstand