Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

  • Welke soorten gevelbekleding zijn er?
  • Steenstrips

  • Hout

  • Vezelcement

Onze kennis, jouw handen!

Pak nu jouw gevel aan met de hulp van Buildpack. Met onze kennis en jouw handen maken we er iets prachtig van.

BUILDPACK GEVEL HOUT

Een gevel bekleden met hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en past perfect bij een mooie omgeving of landschap. Dankzij onze nieuwste technieken om houten gevelbekleding te plaatsen in Vlaanderen, blijven de façades heel lang mooi. Hieronder lees je meer over de praktische manier waarop we elke gevel kunnen bekleden met hout!

BUILDPACK GEVEL STEENSTRIPS

Gevelrenovatie of gevelbekleding met steenstrips kan je authentieke woning sterk opwaarderen. Gevels van oudere woningen vertonen vaak sporen van vervuiling en beschadiging. Gelukkig bestaan er verschillende opties om een gevel op te frissen, de ene al wat extremer dan de andere.

BUILDPACK GEVEL VEZELCEMENT

Vezelcementplaten creëren een unieke uitstraling en decoratieve meerwaarde op elke gevel. Onze platen kunnen worden gebruikt voor renovatie en nieuwbouw. Waterbestendig vezelcement bestaat vooral uit minerale grondstoffen. Ze zijn volledig brandveilig.

BUILDPACK GEVEL BAMBOE

Tropisch hardhout wordt steeds zeldzamer. Een goed alternatief hiervoor is bamboe. Bamboe is een duurzaam en ecologisch product en daarnaast zeer hard en brandveilig. . Het is dan ook perfect mogelijk om je gevel aan te kleden met bamboe. 

BUILDPACK GEVEL KALEIEN

Als je de gevel van je woning een compleet andere uitstraling wil geven, dan is het kaleien van je gevel zeker de moeite om te overwegen. Het beschermt de buitenmuren tegen verschillende weersomstandigheden en het geeft een unieke uitstraling aan de woning.

BUILDPACK GEVEL REINIGEN

Bij een gevel impregneren wordt er een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur aangebracht. De vloeistof zuigt zich diep in de poriën van de stenen en laat tegelijkertijd een waterafstotende laag achter. Zo kan er geen vocht in de muur trekken en wordt vuil minder snel aangetrokken.  deze tegen allerlei omstandigheden.

BUILDPACK GEVEL SPUITKURK

Spuitkurk is een nieuwe natuurlijke manier om jouw gevel te bekleden. Een nieuwe manier om jouw gevel te bekleden met een natuurlijk, duurzaam, en ecologisch product: dat is spuitkurk! Spuitkurk vormt een ideale vervanger van traditionele systemen voor gevelbekleding. Bovendien is het een duurzaam ecologisch product.

BUILDPACK GEVEL SANDWICHPANELEN

Er zijn ondertussen al heel verschillende soorten gevelbekleding die op hun beurt ook nog eens in verschillende structuren en kleuren verkrijgbaar zijn. Sandwichpanelen kunnen naast dakbedekking ook gebruikt worden als gevelbekleding en dienen voor bv. nieuwbouwprojecten, renovatiewerken, een magazijn, een zorgwoning,… Kortom, alle soorten gebouwen.

BUILDPACK RAMEN EN DEUREN

Er zijn heel wat soorten ramen en deuren. Iedereen heeft een bepaalde stijl in elk opzicht van het leven. Zo bepaalt jouw smaak in kleuren en materialen ook de keuze van ramen voor jouw woning.

BUILDPACK TERRASOVERKAPPINGEN

Is het buitenleven ook wat voor jou? Met de overkappingen van Live-outdoor is het mogelijk om het ganse jaar buiten te vertoeven. Ons houten meubilair is een mooie toevoeging en past bij elke stijl en oogt daarnaast zeer trendy.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat je allemaal kan ontdekken over Buildpack

Onze kennis, jouw handen!

Stel ons een vraag

Vul het contactformulier in en een medewerker van Buildpack zal jou zo snel mogelijk contacteren.

Team members

Opleidingen
Opleidingen
Levering aan huis
Levering aan huis
Video's
Video's
Klaargemaakte pakketten
Klaargemaakte pakketten
Materiaal
Materiaal
Aannemer prijzen
Aannemer prijzen
Optie gereedschap
Optie gereedschap
Buildpack bijstand
Buildpack bijstand