Een mooie gevel zorgt ervoor dat je huis een stijlvolle uitstraling heeft. U kan uw gevel helemaal naar uw hand en stijl zetten, zodat ook de buitenkant van uw woning bij u past. Er bestaan dan ook heel wat verschillende soorten gevelbekleding waaruit je kan kiezen, het aanbod is enorm.

Helaas hangt hier een prijskaartje aan en wordt het leven alsmaar duurder. Bij geveldesign vinden wij dat iedereen recht heeft op een prachtige gevel, ook wanneer je hier niet zoveel budget aan wilt spenderen. Om deze reden hebben wij Buildpack opgestart.

Met Buildpack kan iedereen zelf zijn gevel vernieuwen of een nieuwe gevel plaatsen en dit allemaal met de ondersteuning van experts en de juiste tools. Dankzij de uitgebreide ondersteuning hoeft u geen ervaring te hebben en brengt u toch zelf uw gevelproject tot een goed einde.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u kies voor Buildpack koopt u een doe-het-zelf pakket aan. In dit pakket zit al het materiaal en de bevestigingen hiervan inbegrepen. Hierbij heb je uiteraard nog wat elektrische toestellen nodig en ook een stelling is onmiskenbaar. Al deze producten kan je huren bij ons. Al dit materiaal en de nodige producten wordt geleverd aan huis op een vooraf afgesproken moment.

Wanneer u al het materiaal ontvangen heeft kan u in principe starten met de werken. Wij voorzien verschillende opleidingen voor alle soorten gevelbekleding die u kan volgen. Deze opleidingen staan gepland op vaste dagen en worden duidelijk vermeld in de agenda.

Om u extra op weg te helpen hebben wij Buildpack video’s voor u klaarstaan. Zo kan je ook na de opleiding nog eens bekijken hoe een bepaalde handeling moet gebeuren. Deze kan je op ieder moment van de dag bekijken.

Zit je toch nog met de handen in het haar door iets dat je niet onder de knie krijgt? Contacteer dan de Buildpack expert. Dit is steeds dezelfde persoon, die kennis heeft over jou gevel en je hierbij het gepaste advies kan geven. Deze expert is steeds te bereiken via mail of telefoon.

Natuurlijk word je niet zomaar aan je lot overgelaten. Er komen adviseurs van ons ter plaatse om te kijken of de werken correct en volgens de juiste normen worden uitgevoerd. Wanneer de werken volledig uitgevoerd zijn maak je een afspraak met je Buildpack expert via onze klantendienst. Deze komt controle uitvoeren. Als de werken goed uitgevoerd zijn en er is isolatie bij geplaatst, ontvang je een certificaat en kan je een premie/subsidie aanvragen.

Zelf je gevel plaatsen of vernieuwen was nog nooit zo gemakkelijk als met Buildpack. Bespaar budget doordat je het pakket aan groothandelsprijzen aankoopt en ga zelf aan de slag. Zo heb ook jij een prachtige gevel in het verschiet.