Buildpack

Buildpack terrasoverkappingen

Is het buitenleven ook wat voor jou? Met de overkappingen van Live-outdoor is het mogelijk om het ganse jaar buiten te vertoeven. Ons houten meubilair is een mooie toevoeging en past bij elke stijl en oogt daarnaast zeer trendy.

BUILDPACK TERRASOVERKAPPINGEN

Er is een ruim aanbod aan overkappingen in verschillende soorten uitvoering en stijl. Voor elke tuin is er een gepaste terrasoverkapping.

We wonen in België en dit wil zeggen dat we niet altijd een mooie zonnige dag mogen verachten. Het is perfect mogelijk dat een zonnige dag ineens omslaat naar regen, hoe leuk zou het dan zijn dat je toch buiten kan zitten, met een stijlvolle en mooie overkapping.

Ontdek alle soorten doe-het-zelf overkappingen, er is de keuze uit verschillende kleuren en meerdere soorten afwerking.

De materialen en de overkappingen worden net als alle andere Buildpack pakketten mooi ingepakt, ook hier kan je de instructies volgen en onmiddellijk aan de slag gaan.

Pakket Buildpack

Met de juiste begeleiding die wij aanbieden en de gepaste ondersteuning kan je hier met veel enthousiasme aan beginnen. Volg de instructies, bekijk de video’s, pas de raad van de opleiding toe en het wordt hoe dan ook een succes.

Je hebt steeds de bijstand van jouw adviseurs via mail en telefoon en daarnaast zijn er ook nog de bijstand uren die je kan opgebruiken. Stoot je op een probleem en zijn deze uren op. Geen probleem, je kan steeds uren bijkopen en genieten van extra hulp.

  • veelgestelde vragen

Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

2k+

Soorten gevelbekleding

2k+

Plannen

2k+

Opleiding

2k+

Uitvoeren

01

Offerte

Vraag snel en gemakkelijk vrijblijvend een offerte aan

02

Bespreking

Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en besproken

03

Start

Ga je akkoord? Je kan zeer snel starten met de werken aan jouw gevel