Buildpack

Ramen en deuren

Het lijkt misschien op het eerste zicht niet zo maar er zijn heel wat opties bij het kiezen van het ramen en deuren. Zo zijn er enerzijds de verschillende soorten  glas, daarnaast zijn er ook verschillende materialen beschikbaar. 

Ramen en deuren

Er zijn heel wat projecten die je kan uitvoeren om je woning te renoveren. Deze regels zullen naar de toekomst toe alleen maar strenger worden. Ben je gestart met een nieuwbouwwoning, dan weet je ondertussen dat hier heel wat voorwaarden zijn. Die ‘voorwaarden’ zijn verantwoordelijk voor een hoog prijskaartje.

Met Buildpack kan je kosten besparen en het gewoon zelf doen. Onze pakketten zijn  ‘ready made’ en super gemakkelijk omdat je zelf niet moet uitzoeken wat je allemaal nodig hebt. Door de stappen zeer zorgvuldig te volgen en uit te voeren kan je de ramen en deuren zelf plaatsen.

Wil je graag nieuwe ramen en deuren plaatsen in jouw woning? Ga zelf aan de slag met onze Buildpack pakketten.

Kies je voor PVC of gaat je voorkeur naar aluminium, de keuze is volledig aan jou.

Pakket Buildpack

Met de juiste begeleiding die wij aanbieden en de gepaste ondersteuning kan je hier met veel enthousiasme aan beginnen. Volg de instructies, bekijk de video’s, pas de raad van de opleiding toe en het wordt hoe dan ook een succes.

Je hebt steeds de bijstand van jouw adviseurs via mail en telefoon en daarnaast zijn er ook nog de bijstand uren die je kan opgebruiken. Stoot je op een probleem en zijn deze uren op. Geen probleem, je kan steeds uren bijkopen en genieten van extra hulp.

  • Veelgestelde vragen

Buildpack

Steek zelf de handen uit de mouwen met Buildpack

2k+

S gevelbekleding

2k+

Plannen

2k+

Opleiding

2k+

Uitvoeren

01

Offerte

Vraag snel en gemakkelijk vrijblijvend een offerte aan

02

Bespreking

Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en besproken

03

Start

Ga je akkoord? Je kan zeer snel starten met de werken aan jouw gevel